1662_bpi-sports-1mr-224g-1

Bpi sports 1.M.R. 140gr

265.00 Kn

Opis

Super koncentrirana formula za prije vježbanja!
Postoje i drugi proizvodi za prije vježbanja koji govore o „izdržljivosti“, „oporavku“ i „borbi protiv razdražljivosti“. Zvuče kao proizvodi za jedne od onih mršavih trkaća na duge staze. To zaboravite odmah! Da li želite cijeli dan samo trčkarati uokolo ili želite vježbati 300 na sat i rasturiti vaše vježbe kao životinja?

Učinite da svaka vaša vježba postane najbolja – i to odmah!

Kako djeluje 1MR?
1MR sadrži ekstremno koncentriranu dozu CNS stimulansa, agonista dušikovog oksida (The PUMP) i agensa za izgradnju mišića točno odmjerenih za poticanje sjajne sportske reakcije bez nepotrebnih sastojaka koji ne djeluju, nego vam samo troše novac i vrijeme za vježbu. * Da vam objasnimo…
Što ako bi samo jedna dodatna repeticija vrijedila više od bilo koje prije nje?
Upravo tome služi 1MR – ZA JOŠ JEDNU REPETICIJU! Repeticija života… vježbanje koje vas tjera preko ruba, radi od vas i vaših vježbi zvijer… gura vas prema i preko svih granica… drugim riječima, što ako bi postojala super koncentrirana formula s dodatnom snagom za prije vježbanja koja je napravljena u svrhu da spoji vaš um i tijelo – osiguravajući da je svaka vježba potencijalno i najluđa u vašem životu… prelazi preko svih ograničenja, postiže manični ritam vježbanja… vježbanje koje svi u teretani primjećuju te se pitaju, „na čemu je ovaj lik“ ?! *
U prošloj godini ste bili svjedoci ovog fenomena. Pitajte malo uokolo i otkriti ćete da  1MR dominira. Na vama je red. Nabavite i koristite 1 More Rep… za svako vježbanje!

Fenomenalnog je okusa
1MR traži da pomiješate jedno serviranje jednog od najsnažnijih prašaka za vježbanje na svijetu s 120-180 ml vode. To je to. Udružite to s jednim od najboljih okusa koji postoje i dobiti ćete 1MR.

Ono što je bitno naglasiti:

    1MR brzo djeluje.
1MR trenutno koriste profesionalni sportaši i amateri diljem svijeta.
1MR se miješa u čašu ili šalicu od 120-180 ml. Više vam nije potrebno piti ogromne količine bljutavog sranja.
1MR vam pomaže da iskusite jednu od najboljih vježbi u svojem životu. Dok se druge firme trude da vas napune s BCAA, mi vam samo savjetujemo da se pripremite za ludu vožnju.

Upute: Koristite samo na dane vježbanja. Uzimajte jedno serviranje (1/3 mjerice) 15-30 minuta prije vježbanja s 180-240 ml hladne vode ili napitka. Ne uzimajte više od jedne mjerice dnevno. Izbjegavajte uzimanje hrane ili proteinskog shake-a u periodu od jednog sata nakon uzimanja 1MR-a.

Napomena: Za izbjegavanje nesanice, nemojte ga uzimati u roku od 4 sata prije spavanja. Uzimanje 1MR-a s hranom ili na pun želudac će umanjiti učinke. Uz to, dok se uzima 1MR preporučljivo je održavati količine L-glutaminskog dodatka prehrani u prašku na 10 grama ili manje po danu. Većina osoba će osjetiti početnu snagu, mentalni fokus i učinke povećavanja u roku od 5-15 minuta nakon unosa. Ovi učinci postupno postaju sve izraženiji svakih sljedećih nekoliko minuta. Neki mogu osjetiti početne znakove u roku od 30-45 minuta nakon unosa.

Kategorija:

Dodatne informacije

Okusi

Orange

Recenzije

Još nema recenzija.

Leave Comment

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Bpi sports 1.M.R. 140gr”

clear formSubmit