1021_640-0009

Bpi sports roxylean 60 kaps

270.00 Kn

Opis

ECA Stack je bio najpopularnija i najučinkovitija pojava u svijetu mršavljenja koja se prodavala u trgovinama. Originalni ECA Stack je imao jedinstveni profil s točnim omjerom sastojaka koji su u toj kombinaciji imali izvanredne i snažne učinke, kako na mršavljenje, tako i na čistu mišićnu masu. Ovi provjereni rezultati su ime ECA-e  praktično preko noći udomaćili diljem svijeta. Sve od tada nije napravljen niti jedan proizvod koji bi se mogao s njim mjeriti po učinkovitosti ili popularnosti. ECA je bio sinonim za termin „stimulans“ jer vas je vrlo lako mogao dovesti do najboljeg vježbanja u vašem životu.

Budući da  nije više legalan u SAD-u, ECA je ostavio prazninu na tržištu proizvoda za mršavljenje koju niti jedan drugi proizvod nije uspio popuniti. Sve do sada…

Proizvod koji vam zaista daje

Ovo je ekstremna sinergija katalizatora i agensa za aktivaciju krvi koji čine RoxyLean ECA posebnim za razliku od drugih proizvoda za mršavljenje koji su trenutno dostupni u trgovinama.

Kako djeluje?

RoxyLean ECA je suvremena pojava  u mršavljenju – i točka.  RoxyLean je točan omjer sastojaka koji potiču dugotrajno iskustvo mršavljenja bez nervoze. Tijelo će vam preplaviti snažna, brza i trajna energija te regulacija apetita. Svako serviranje u jednoj kapsuli potiče jasan fokus poput lasera i jasnoću.

Od prvoga trenutka kada RoxyLean uđe u vaš organizam (minute) počinje vas udarati u valovima. I to energetskim. Valovima koji potiču fokus. Val koji potiče mršavljenje pomaže vam da zapravo nešto i postignete. Bilo da idete na posao, vozite se po gradu ili imate jedno od najboljih vježbanja u svome životu. Roxy je stvoren za promicanje fizičkih i mentalnih procesa…

… apsolutno je najbolji za s-t-i-m-u-l-a-c-i-j-u i potporu mršavljenja.

Neki od učinaka:

* Snažna i glatka energetska potpora
* Promiče ekstremni fokus i jasnoću
*  Regulacija apetita
* Potiče gubitak masnoća
* Serviranje u 1 kapsuli
* Ubrzava metabolizam

UPUTE ZA UPOTREBU:
Počnite s 1 kapsulom ujutro na prazan želudac. Ako želite, možete uzeti dodatnu kapsulu 6 sata kasnije, također na prazan želudac. Ne uzimajte više nego 2 kapsule dnevno dok se vaše tijelo ne navikne na proizvod. Zbog izuzetne snage tog proizvoda, nikada ne uzmite više nego 3 kapsule dnevno.

Kategorija:

Recenzije

Još nema recenzija.

Leave Comment

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Bpi sports roxylean 60 kaps”

clear formSubmit