1988_mutantmayhem-blueraspberry-500×500

Fitfood pvl Mutant Mayhem 720gr

310.00 Kn

Opis

Na tržištu, do sada, nije bilo ovakvog suplementa. Sigurno ste eksperimentirali s drugim NO busterima i sigurno ste imali nekog uspjeha, ali MAYHEM nije ovdje da vam da samo određeni uspjeh nego da vas iznenadi u svakom vašem očekivanju. Popijte samo jednu dozu i promijeniti ćete način razmišljanja. Intenzivne misli će preplaviti vaše cijelo biće.

Težine koje su vas prije imale u vlasti će biti perce u vašoj ruci. Ona točka u treningu gdje vam je ponestajalo energije biti će samo izbljedjela prošlost. Gdje vas drugi NO busteri iznevjere, Mayemće vam donjeti prednost. Znanstvenici u Mutant laboratoriju su osmislili sastojke koji dokazano zapaljuju proces izgradnje mišića koji se odvija duboko na staničnoj razini za izuzetno brz i nevjerojatan rast mišićne mase i snage!

* podiže razinu snage
* podiže mentalni fokus i utječe na voljni element
* podiže energetske nivoe

Najbitnije od svega je, da kada uzmete svoju dozu ukusnog Mayhema, da ćete trenirati žešće i duže sa više energije, da ćete graditi više gušćih mišića i vaša snaga će ići gore i nikada nećete krahirati na treningu.

Koji god da je vaš cilj – mišićni rast, snaga, intenzitet – Mayhem je tu da vam pomogne sa svakom dozom.

Mayhem je proizvod koji stvarno djeluje i nije testiran na štakorima nego na pravim sportašima – bodybuilderima. Ovo je jaka formula i koriste i morate paziti da ju koristite u preporučenim dozama. Plus svemu ovome je okus. Mutant Mayhem je odličnog okusa za razliku od ostalih NO bustera.

Kategorija:

Dodatne informacije

Okusi

Green apple, fruit punch

Recenzije

Još nema recenzija.

Leave Comment

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Fitfood pvl Mutant Mayhem 720gr”

clear formSubmit