1563_usp-labs-jack3d-micro-146g

Usplabs Jack 3d micro 146gr

220.00 Kn

Opis

U vrijeme poplave različitih boostera, pump proizvoda i bezbrojnih “pre-workout” formula Jack3D probila se u sam vrh prodavanosti i popularnosti.

Jack3D je proizvod sasvim svoje kategorije. Namijenjen je uzimanju prije treninga, a uključuje i funkciju ubrzivača dušičnog oksida i dizača izdržljivosti i psihičke koncentracije.

Sastav tog proizvoda mogli bi podijeliti na dva djela. Na jednoj strani su energetski sastojci, koji doprinose jačini, izdržljivosti, prožetosti krvlju i dizanju nivoa dušičnog oksida. To su dobro poznati i uvijek efikasni kreatin, arginin vezan na alfa-keto-glutarat i beta alanin.

Na drugoj strani su tako zvane »energizer« komponente: geranamin, kofein i schizandrol A. Već samo geranamin je vrlo okrepljujući stimulans, a u kombinaciji s kofeinom njegov učinak je još jači. Dobrodošao sastojak je i ekstrakt schizadre, tako zvani schizadrol A. Ovaj specifični ekstrakt vrlo uspješno podiže nivo psihičke energije i koncentracije. Ako ćete ga probati, sigurno ćete osjećati njegov učinak.

Ukratko: ako ste u dilemi, koji proizvod bi bio najbolji da vas stimulira prije treninga, sigurno ste naišli na najboljeg – to je bez sumnje Jack3D.

U prošloj godini u sam vrh nabolje prodanih proizvoda uvrstili su se artikli sada već razvikanog poduzeća USP Labs. Moglo bi se reći da je to sasvim opravdano, jer su njihovi proizvodi bili vrlo popularni između potrošača što je ubrzalo njihovu prodaju kako u SAD tako i u Europi.

Kategorija:

Dodatne informacije

Okusi

Lemon lime, fruit punch

Recenzije

Još nema recenzija.

Leave Comment

Budite prvi koji će recenzirati proizvod “Usplabs Jack 3d micro 146gr”

clear formSubmit