POMAŽEM VAM POSTIĆI USPJEH OD 2005

> Izrada individualnih programa treninga i prehrane
> Vođenje individualnih treninga
> Sportski preparati za porast mišićne mase, snage i smanjenje masnog tkiva
> Programi korištenja sportskih preparata
> Savjeti za prehranu i trening
> Visoka stručnost i profesionalnost

ZAŠTO JE DOBRO ZA MENE?

Podrška cjelokupnom zdravlju ostaje jedan od najvećih razloga za početak vježbanja. To će vam omogućiti da se osjećate bolje i u konačnici uživate u životu punim plućima. Hoćete li se pridružiti?

DETALJNE INFORMACIJE

1) Osobni trener pokazat će Vam kako trenirati sigurno i pravilno. On će Vas uvijek motriti i držati Vaš rad pod kontrolom kako bi postigli vrhunac.

2) Osobni trener Vam može napraviti personalizirani trening s vježbama koje će Vam pomoći u ostvarenju svih Vaših ciljeva. Možda radite greške koje će Vam vaš trener ispraviti.

3) Vaše tijelo se prilično brzo privikava na određene tipove vježbi pa bi promjene trebali uvrštavati svakih 4-5 tjedana. Vaš trener će Vam pomoći da uđete u djelotvoran sistem u kojem bi konstantno napredovali prema vrhu Vaših ciljeva.

4) Osobni trener zna kako Vas motivirati da redovito odlazite u fitness te da steknete čvrstu volju i motivaciju za treningom i zdravim načinom života. Ako znate da imate osobnog trenera lakše ćete se natjerati na put zdravog života i treninga. Vaš trener će vam pomoći u tehnikama izvođenja vježbi i pokazati pravilan način prehrane, tako da izgledate 15 do 20 godina mlađe.

Da bi postigli dobru i kvalitetnu formu i definiciju potrebno je pridržavati se osnovnih pravila,
a to su : trening, prehrana i odmor. Uvijek trebate slijediti plan tehnike izvođenja vježbi, pravilan unos hranjivih tvari i naravno dobar san. Već kao što znamo je da se tijelo najbolje oporavlja dok spavamo , oporavak je jako bitan za naš daljnji napredak. Već mali gubitak sna, tekućine ili minerala dovodi do pada tjelesne sposobnosti. Da bi to spriječili na raspolaganju Vam je kvalitetnim proteinima koji pružaju najbolje za Vaše mišiće kako bi postigli maksimalan učinak na treningu , energetski napici koji jednostavni i brzo osiguravaju energijom Vaše tijelo i izotonične napitke za brzu nadoknadu gubitka tekućine, minerala i vitamina.

U klimatiziranom prostoru kompletno opremljenim fitnesi cardio spravama (bicikl, trake, orbitreci i.t.d.) dovedite svoje tijelo do savršenstva uz visokostručno osoblje i iskoristite sve pogodnosti koje nudimo :

  • izradu programa vježbanja u skladu s individualnim mogućnostima i željama,
  • dobivanje mišićne mase , redukcija potkožnog masnog tkiva , oblikovanje i učvršćivanje tijela.
  • provođenje individualnih treninga s osobnim trenerom,
  • pomoć u vezi odabira odabira vježbi, pravilnog izvođenja vježbi, te kako podešavati opterećenje,
  • stručne savjete za pravilnu prehranu i dodatke prehrani.

Ako nemate motivaciju za trening a nemate partnera za trening ne brinite – ugovorite termin i Vaš osobni trener stoji Vam na raspolaganju.

TRAJANJE
VRSTA VJEŽBE
INTENZITET
FITNESS LEVEL
REZULTAT
45 minuta
Kardio, ravnoteža, mobilnost, otpor, Corework i Yoga
Srednje
Više razina
Sagorijevajte kalorije i pomaže Vam u izgradnji kondicije i snage

SVIĐA TI SE ŠTO VIDIŠ?