IBFF Certified Personal Fitness Trainer

Kako sam oduvijek imao želju za usvajanjem novih znanja na području fitness-a, krajem 2014. godine sam se odlučio položiti tečaj IBFF federacije za osobnog fitness trenera.

Uz IBFF (International Bodybuilding Fitness Federation) me vežu jako ugodna sportska i prijateljska sjećanja. U IBFF federaciji sam kao bodybuilding natjecatelj nastupao nekoliko godina i ostvario zapažene rezultate. Uz sjajnu organizaciju natjecanja oduvijek sam bio impresioniran čelnim ljudima ove federacije na čelu sa predsjednikom Duškom Madžarevićem i predsjednikom „IBFF Croatia“ Larijem Peruscom. Svoje veliko iskustvo i znanje su uvijek rado dijelili sa natjecateljima. Tijekom svojih natjecanja u ovoj federaciji sam upoznao mnoge kolege i prijatelje sa kojima i danas održavam kontkate i na to sam zaista ponosan.

Kada sam saznao da u sklopu federacije postoji tečaj za certificiranog fitness trenera, nisam dvojio ni sekunde. Uputio sam se u slovenski grad Koper. Tamo su me dočekali predsjednik IBFF Slovenia i predsjednik federacije Duško Madžarović. Iako se tečaj sastoji najvećim dijelom od praktičnog dijela u samoj teretani, uspješno sam savladao i teoretski dio gdje sam potvrdio neka svoja znanja od ranije ali i naučio nešto novo. Gospodin Madžarović mi je tada prenijeo svoja znanja koja ću vjerujem koristiti do kraja života u radu sa sportašima i klijentima te ih primjenjivati tijekom vlastitih priprema.

IBFF Certificirani osobni fitness trener sam i službeno postao 14. siječnja 2015. kada sam uspješno položio sve potrebne ispite pri IBFF federaciji. Hvala IBFF-u na čelu sa gospodinom Madžarevićem.

ožujak 2023
P U S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategorije

Kategorije

Nedavne objave