Transformacija Doroteje Fistrić – 8 kg u samo 4 mjeseca

Raditi sa Dorom sam počeo u 2021. godini kada smo napravili prve zajedničke treninge. Cilj je bio smršaviti i oblikovati tijelo. Početna tjelesna težina je bila 68 kilograma. Nastojali smo smanjiti razine tjelesnih masti a naravno što više zadržati postojeću mišićnu masu te na taj način oblikovati tijelo.

Doru zaista i ovim putem moram pohvaliti na njenoj požrtvovnosti, upornosti i disciplini. Disciplina joj je zaista bila „vojnička“. Striktno se držala zadane strategije koju sam joj zadao. Niti jedan trening nije preskočila. Kako u treninzima, disciplina je očito postojala i u prehrani ali i suplementaciji. Povećao se broj „sređenih“ fitness obroka, maknuli smo sve slastice, slatke i slane. Izostavili sokove i gazirane sokove iz prehrane te smanjili masti. Povećan je dnevni proteinski unos kroz prehranu ali i suplemente.

Suplementacija je pomogla ubrzati oporavak između treninga i povećati proteinski dnevni unos, konkretnije whey protein i aminokiselina glutamin. Za ubrzanje metabolizma i dodatnu energiju smo osigurali putem proizvoda od THE Nutrition-a „THE Green Tea Drink“. Radi se o ekstraktu zelenog čaja koji se priprema kao napitak. Moja preporuka svima.

Prvi dio naše suradnje se bazirao na usvajanju osnova treninga i prehrane te postepenom ubrzanju metabolizma nakon čega smo progresivno povećavali opterećenja prilikom težinskih treninga.

U finiš, nakon samo četiri mjeseca suradnje smo ušli sa Dorinih osam kilograma manje u odnosu na početak suradnje i puno boljim mišićnim tonusom. Ono što je možda i bitnije od estetskog faktora, Dora se bolje osjećala, bila je zdravija i samopouzdanija. Dora, budi ponosna na sebe!

Ukoliko želiš krenuti Dorinim stopama, javi mi se i krenimo!

Let s Rock!

Jure Kovačić

ožujak 2023
P U S Č P S N
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kategorije

Kategorije

Nedavne objave